Portada / Swedish Guns el nuevo sencillo de The Radio Dept. (2016)

Swedish Guns el nuevo sencillo de The Radio Dept. (2016)
Género: Dream pop.

The Radio Dept. - Swedish Guns - Running Out Of Love

Para hoy tenemos de vuelta a los soñadores de Malmö. Han tenido que pasar seis años para que The Radio Dept. nos dé señales de vida. En el 2010 nos dejaron muy buen sabor de boca con su tercer largo titulado Clinging to a Scheme. Ahora nos adelantan el single Swedish Guns. Una de las canciones que formarán parte de LP Running Out Of Love previsto el 21 deOctubre vía Labrador Records.

Es un álbum sobre la vida en Suecia en el año 2016 que se mueve en la dirección equivocada: política, intelectual, moral. Se trata de la impaciencia que se convierte en ira, el odio y en última instancia, la retirada y la apatía.  El amor por el mundo y nuestra existencia comienzan a tambalearse.

Los temas abordados a lo largo de este LP de la banda son relevantes, no sólo para Suecia. El single es un derribo sobre la industria de armas sueco.


Per avui tenim de tornada als somiadors de Malmö. Han hagut de passar sis anys perquè The Ràdio Dept. ens doni senyals de vida. Al 2010 ens van deixar molt bon gust de boca amb el seu tercer llarg titulat Clinging to a Scheme. Ara ens avancen el single Swedish Guns. Una de les cançons que formaran part de LP Running Out Of Love previst el 21 Octubre via Labrador Records.

És un àlbum sobre la vida a Suècia en l’any 2016 que es mou en la direcció equivocada: política, intel·lectual, moral. Es tracta de la impaciència que es converteix en ira, l’odi i en última instància, la retirada i l’apatia. L’amor pel món i la nostra existència comencen a trontollar.

Els temes abordats al llarg d’aquest LP de la banda són rellevants, no només per Suècia. El single és un enderroc sobre la indústria d’armes suec.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.