Portada / Going, Going … el noveno álbum de The Wedding Present (2016)

Going, Going … el noveno álbum de The Wedding Present (2016)

Género: alternative rock.

The Wedding Present - Going Going ...

Hoy es un buen día. Nos complace anunciar Going, Going … el noveno álbum de estudio de nuestros queridos The Wedding Present.  Un disco que cuenta la historia de un viaje por carretera a través de los Estados Unidos, revelado a través de una colección de veinte canciones “vinculadas”, cada una con un cortometraje de acompañamiento.

Going, Going … es el primer álbum doble en la larga carrera de The Wedding Present. La música es literalmente cinematográfica, en muchos casos escrita mientras mira fotografías y películas grabadas durante el viaje.

Los viajes por carretera permiten que la mente se desplace. Dan tiempo para pensar. Y Going, Going … es más contemplativo, más espiritual que cualquier cosa que hayan hecho. The Wedding Present siempre han sido escuchados como un frenesí hiperactivo, un torrente de emoción, con Going, Going … es donde se toman un momento para reflexionar.

La letra sigue siendo tan incisiva como siempre. Gedge apunta con los dedos por todas partes, a sí mismo ya todo el mundo en la habitación.

Lanzado en Reino Unido hace dos meses, hoy es el lanzamiento en los EEUU.

La muestra se titula Birdsnest. Y de propina, vídeo de Bear.


Avui és un bon dia. Ens complau anunciar Going, Going … el novè àlbum d’estudi dels nostres estimats The Wedding Present. Un disc que explica la història d’un viatge per carretera a través dels Estats Units, revelat a través d’una col·lecció de vint cançons “vinculades”, cadascuna amb un curtmetratge d’acompanyament.

Going, Going … és el primer àlbum doble en la llarga carrera de The Wedding Present. La música és literalment cinematogràfica, en molts casos escrita mentre mira fotografies i pel·lícules gravades durant el viatge.

Els viatges per carretera permeten que la ment es desplaci. Donen temps per pensar. I Going, Going … és més contemplatiu, més espiritual que qualsevol cosa que hagin fet. The Wedding Present sempre han estat escoltats com un frenesí hiperactiu, un torrent d’emoció, amb Going, Going … és on es prenen un moment per reflexionar.

La lletra segueix sent tan incisiva com sempre. David Gedge apunta amb els dits per tot arreu, a si mateix ia tothom a l’habitació.

Llançat al Regne Unit fa dos mesos, avui és el llançament als EUA.

La mostra es titula Birdsnest. I de propina, vídeo de Bear.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.