Portada / LA Heartbreak, el disco de cristal pop de Rainbow Arabia (2016)

LA Heartbreak, el disco de cristal pop de Rainbow Arabia (2016))
Género: synth pop.

rainbow-arabia-la-heartbreak-im-over-you

El tercer álbum de Rainbow Arabia, LA Heartbreak, llega tres años después de su fascinante disco FM Sushi.

La máquina pop melódica de LA Heartbreak muestra las señales de Tangerine Dream, OMD, Moroder Jan Hammer. Acierta con una producción ligera y viva que, gracias a unos ganchos infecciosos,  evoca el pop radio de los 80. Por tanto, se aleja de las influencias post-punk más oscuras referenciadas en los primeros álbumes.

Grabado en su casa en Los Ángeles, LA Heartbreak nació de un tiempo tumultuoso para el dúo. En los tres años transcurridos desde su último disco, la pareja ha estado coproduciendo bajo la etiqueta electrónica Time-No-Place, mientras compaginaba lentamente canciones para el disco. Un disco inspirado en la diversa selección de escenas de música electrónica y dance en Los Angeles.

Las 9 canciones resultantes de LA Heartbreak se benefician de los mejores instintos del dúo. Al decidir escribir y grabar el álbum rápidamente, una sensación de inmediatez brilla dentro de esta colección vital de synth-pop.

I’m Over You es una deliciosa muestra.


El tercer àlbum de Rainbow Arabia, LA Heartbreak, arriba tres anys després del seu fascinant disc FM Sushi.

La màquina pop melòdica de LA Heartbreak mostra els senyals de Tangerine Dream, OMD, Moroder Jan Hammer. Encerta amb una  producció lleugera i viva que, gràcies a uns ganxos infecciosos, evoca el pop ràdio dels 80. Per tant, s’allunya de les influències post-punk més fosques referenciades en els primers àlbums.

Gravat a casa a Los Angeles, LA Heartbreak va néixer d’un temps tumultuós per al duo. En els tres anys transcorreguts des del seu últim disc, la parella ha estat coproduint sota l’etiqueta electrònica Time-No-Place, mentre compaginava lentament cançons per al disc. Un disc inspirat en la diversa selecció d’escenes de música electrònica i dance a Los Angeles.

Les 9 cançons resultants de LA Heartbreak es beneficien dels millors instints del duo. En decidir escriure i gravar l’àlbum ràpidament, una sensació d’immediatesa brilla dins d’aquesta col·lecció vital de synth-pop.

I’m Over You és una deliciosa mostra.

Tracklist

Modern Contemporary
Followed
Plena
Top Hat
Acid Pool
I’m Over You
Mixolydian
Computerized Romance
Juneau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.