Portada / Heat (Ten Fé Remix) la magnética pista de los japoneses The fin. (2016)

Heat (Ten Fé Remix) la magnética pista de los japoneses The fin. (2016)
Género: electronic, remix.

The fin. - Heat - Ten Fé - Remix

The fin. es una banda japonesa de la que se oyen sus zumbidos gracias a sus dos primeros EP lanzados a través de Lost in the Manor records. La banda ha encontrado recientemente buen acompañamiento con All We Are, The Field y Ten Fé quienes han colaborado en remixes.

De todos ellos me quedo con la pista Heat (Ten Fé Remix). Un remix guiado con unas percusiones infinitas y persistentes, que se acompaña de perezosos ecos y aires post punk.

Una singular pieza de kraut-funk que genera un clímax eufórico y trance que encaja perfecto en clubs de indies y amantes de la música alternativa.


The fin. és una banda japonesa de la qual se senten els seus brunzits gràcies als seus dos primers EP llançats a través de Lost in the Manor records. La banda ha trobat recentment bon acompanyament amb All We Are, The Field i Ten Fé qui han col·laborat en remixes.

De tots ells em quedo amb la pista Heat (Ten Fé Remix). Un remix guiat amb unes percussions infinites i persistents, que s’acompanya de mandrosos ressons i aires post punk.

Una singular peça de kraut-funk que genera un clímax eufòric i trance que encaixa perfecte en clubs de indies i amants de la música alternativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.