Portada / Habit desde Tel-Aviv, el gancho post punk de Document (2017)
Habit desde Tel-Aviv, el gancho post punk de Document (2017)
Género: post punk, rock.
Document - Habit

Guitarras de alambre, tambores maliciosos y el bajo trepidante. Así son los ganchos llegados desde Tel-Aviv. Habit es el nuevo single de Document.

Entregado enérgicamente por el vocalista Nir Ben Jacob. Nació en Israel antes de trasladarse a Guatemala y luego a Florida. Habit es una canción autorreflexiva sobre la identidad global en el siglo XXI. Fans del punk de los años 80 o punk artístico como Wire, The Fall y las bandas de los 90s como Fugazi y Dinosaur Jr., decidieron tocar juntos e iniciar una banda.


Guitarres de filferro, tambors maliciosos i el baix trepidant. Així són els ganxos arribats des de Tel Aviv. Habit és el nou single de Document.

Lliurat enèrgicament pel vocalista Nir Ben Jacob. Va néixer a Israel abans de traslladar-se a Guatemala i després a Florida. Habit és una cançó autoreflexiva sobre la identitat global al segle XXI. Fans del punk dels anys 80 o punk artístic com Wire, The Fall i les bandes dels 90s com Fugazi i Dinosaur Jr., van decidir tocar junts i iniciar una banda.

1 thought on “Habit desde Tel-Aviv, el gancho post punk de Document (2017)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.