Portada / Closer la melancólica electrónica de Willem Gator (2017)
Closer la melancólica electrónica de Willem Gator (2017)
Género: electónica.
Willem Gator - Closer - Sublime Locked-In Syndrome

Closer es la primera muestra del Sublime Locked-In Syndrome, el quinto álbum del productor electrónico italiano Willem Gator.

El artista crea una combinación de beats downtempo, líneas de bajo y una multitud de instrumentos orientales y orquestales.

Se centra en que cada canción aumente gradualmente en intensidad emocional, ayudándola a incorporar tanto aspectos de rock como electrónicos.

El resultado es una experiencia eminentemente bailable pero profundamente melancólica. Transmite hedonismo y desapego. Los himnos electrónicos escalan los cielos musicales mientras sondean los puntos bajos emocionales.


Closer és la primera mostra del Sublime Locked-In Syndrome, el cinquè àlbum del productor electrònic italià Willem Gator.

L’artista crea una combinació de beats downtempo, línies de baix i una multitud d’instruments orientals i orquestrals.

Se centra en el fet que cada cançó augmenti gradualment en intensitat emocional, ajudant-la a incorporar tant aspectes de rock com electrònics.

El resultat és una experiència eminentment ballable però profundament malenconiosa. Transmet hedonisme i desafecció. Els himnes electrònics escalen els cels musicals mentre sondegen els punts baixos emocionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.