Portada / Oda al pollo frito con Chicken Leg Girl de The Coolness (2017)
Oda al pollo frito con Chicken Leg Girl de The Coolness (2017)
Género: alternative pop.
The Coolness - Chicken Leg Girl

Si todavía no estás familiarizado con The Coolness te espera una sorprendente propuesta sonora. Salvajes, divertidos e inadaptados ofrecen su visión artística de una forma descarada y directa.

Disponen de un sonido distintivo y especial. Parte culpa la tienen los teclados Casio y Yamaha que se encuentran en las tiendas de chatarra.

Chicken Leg Girl‘ es una joven educada y refinada que ama el pollo frito más que la vida misma.

El video musical ‘Chicken Leg Girl’ es del escritor y director español Gsus Lopez. Cineasta LGBTQ de renombre mundial y qe es conocido por su interpretación inteligente, conmovedora y humorística de la historia de amor tradicional.


Si encara no estàs familiaritzat amb The Coolness, t’espera una sorprenent proposta sonora. Salvatges, divertits i inadaptats ofereixen la seva visió artística d’una forma descarada i directa.

Disposen d’un so distintiu i especial. Part culpa la tenen els teclats Casio i Yamaha que es troben a les botigues de ferralla.

Chicken Leg Girl‘ és una jove educada i refinada que estima el pollastre fregit més que la vida mateixa.

El video musical ‘Chicken Leg Girl’ és de l’escriptor i director espanyol Gsus Lopez. Cineasta LGBTQ de renom mundial i qe és conegut per la seva interpretació intel·ligent, commovedora i humorística de la història d’amor tradicional.

 

Music Video x THE COOLNESS "Chicken Leg Girl" from Gsus Lopez on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.