Portada / Shadow People el enorme álbum de The Limiñanas (2018)
Shadow People el enorme álbum de Limiñanas (2018)
Género: alternative rock, garaje, psicodelia.
The Limiñanas - Shadow People

A The Limiñanas les había perdido la pista desde el fantástico LP Costa Blanca del 2013. Por aquí.

Una banda enorme que seguramente encabeza las primeras posiciones como exponentes del garaje moderno. Un género musical que parecía extinguido y que esta pareja de franceses cuestiona totalmente. Lo dije en su momento, estoy seguro que Sex Museum, Los Macana, The Miracle Workers o The Chesterfield Kings pueden sentirse orgullosos con estos herederos.

Aquí los tenemos de nuevo. Shadow People es su sexto largo confirmando y ratificando lo dicho.

Un disco al que no le sobra ni un minuto. Solapa  surf rock y con otras aproximaciones rockeras. Si a lo dicho añadimos los colaboradores: Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), Peter Hook (Joy Division, New Order) o el remix de Laurent Garnier no te quedan excusas para acercarte a ellos.

Os dejo el remix de Dimanche con Bertrand Belin y Laurent Garnier Remix que tiene fantástico aire claustrofóbico del sonido de los belgas Deus. También The Gift donde colabora Peter Hook.


A The Limiñanas els havia perdut la pista des del fantàstic LP Costa Blanca del 2013. Per aquí.

Una banda enorme que segurament encapçala les primeres posicions com a exponents del garatge modern. Un gènere musical que semblava extingit i que aquesta parella de francesos qüestiona totalment. Ho vaig dir en el seu moment, estic segur que Sex Museum, Els Macana, The Miracle Workers o The Chesterfield Kings poden sentir-se orgullosos amb aquests hereus.

Aquí els tenim de nou. Shadow People és el seu sisè llarg confirmant i ratificant el que s’ha dit.

Un disc al qual no li sobra ni un minut. Solapa surf rock i amb altres aproximacions rockeres. Si al que s’ha dit afegim els col·laboradors: Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre), Peter Hook (Joy Division, New Order) o el remix de Laurent Garnier no et queden excuses per apropar-te a ells.

Us deixo el remix de Dimanche amb Bertrand Belin i Laurent Garnier Remix que té fantàstic aire claustrofòbic del so dels belgues Deus. També The Gift on col·labora Peter Hook.

Alerta: @Man_o_Lito 

The Limiñanas feat. Bertrand Belin Dimanche (Laurent Garnier Remix) from on Vimeo.

1 thought on “Shadow People el enorme álbum de The Limiñanas (2018)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.