Portada / In Water el sentido EP de Why Bonnie (2018)
In Water el sentido EP de Why Bonnie (2018)
@sportsdayrec Género: alternative rock.
Why Bonnie - In Water - Practice

El dolor es una emoción peculiar (…) Es difícil empatizar realmente con alguien que actualmente está familiarizado con el dolor debido a la complejidad de la emoción (…) Independientemente de nuestros mejores esfuerzos para comprender cómo se siente alguien, solo hay algunas cosas que desean ser sentidas, y el dolor es uno de ellos. In Water el EP de Why Bonnie trata sobre el dolor. Dedicado al vocalista principal, el hermano de Blair Howerton, Bristol.

Un disco compuesto de cuatro cortes. Sentidos, adultos, noventeros. Un mini disco donde las guitarras derrochan sentimiento.

Circula desde el 16 de febrero. Vía @sportsdayrec

[Bandcamp]

Fuente: “Words by Mitchell Goudie


El dolor és una emoció peculiar (…) És difícil empatitzar realment amb algú que actualment està familiaritzat amb el dolor a causa de la complexitat de l’emoció (…) Independentment dels nostres millors esforços per comprendre com se sent algú, només hi ha algunes coses que desitgen ser sentides, i el dolor és un d’ells. In Water l’EP de Why Bonnie tracta sobre el dolor. Dedicat al vocalista principal, el germà de Blair Howerton, Bristol.

Un disc compost de quatre talls. Sentits, adults, noventeros. Un mini disc on les guitarres malbaraten sentiment.

[Bandcamp]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.