Portada / The Waterfront los predecesores de The Stone Roses (2018)
The Waterfront los predecesores de The Stone Roses (2018)
Género: madchester.

Ayer rendimos cuenta al “retorno” de The High. Hoy es un recuerdo de The Waterfront , predecesores de The Stone Roses.

La banda estaba compuesta por Andy Couzens (Guitarra), Gary ‘Mani’ Mounfield (Bajo), David ‘Kaiser’ Carty (voz), John Squire (Guitarra) ) y Chris Goodwin (Batería). Aunque la banda nunca tocó, grabaron 2 pistas en un pequeño estudio en Dukinfield. También  un puñado de casetes se distribuyeron entre amigos y locales. Estas grabaciones han sido remasterizadas amorosamente desde el original de ¼ mastertape, cortesía de Andy Couzens para un lanzamiento especial del Record Store Day para recaudar dinero para The Christie en Manchester.

Andy y John más tarde formaron The Stone Roses con Mani uniéndose unos años más tarde. Chris terminó en numerosas bandas antes de tener éxito con Andy en The High. Kaiser eligió un camino diferente y fue a servir a la reina y al país. El resto es historia.

Aquí os las dejo: Normandy (on the beach) y Where The Wind Blows


Ahir rendim compte al “retorn” de The High. Avui és un record de The Waterfront, predecesors de The Stone Roses.

La banda estava composta per Andy Couzens (Guitarra), Gary ‘Mani’ Mounfield (Baix), David ‘Kaiser’ Carty (veu), John Squire (Guitarra)) i Chris Goodwin (Bateria). Encara que la banda mai va tocar, van gravar 2 pistes en un petit estudi a Dukinfield. També  un grapat de cassets es van distribuir entre amics i locals. Aquests enregistraments han estat remasteritzats amorosament des de l’original de ¼ mastertape, cortesia d’Andy Couzens per a un llançament especial del Record Store Day per recaptar diners per a The Christie a Manchester.

Andy i John més tard van formar The Stone Roses amb Mani unint-se uns anys més tard. Chris va acabar en nombroses bandes abans de tenir èxit amb Andy a The High. Kaiser va triar un camí diferent i va anar a servir a la reina i al país. La resta és història.

Aquí us les deixo: Normandy (on the beach) i Where The Wind Blows

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.