Portada / Popstrangers – What Else Could They Do / Heaven (2013)
Popstrangers – What Else Could They Do / Heaven (2013)
@popstrangers @carparkrecords Género: Grunge, rock.
Popstrangers - What Else Could They Do - Antipodes - Heaven

Es leer New Zealand y el interés se me dispara. Popstrangers son de Auckland. Desconozco que les deben dar en las Antípodas que ese punto salvaje e ireverente les sienta como un guante.

Debutaron el 2010 con un EP titulado Happy Accidents. Ahora tienen previsto vestirse de largo con Antipodes vía Carpark Records.

Primero nos adelantaron Heaven. Más tarde What Else Could They Do, que es menos pop, más grunge, decidida y salvaje, con unas guitarras y cadencia que será estímulo de amantes de Pavement o Nirvana.


És llegir New Zealand i l’interès es em dispara. Popstrangers són d’Auckland. Desconec que els donen a les Antípodes que aquest punt salvatge i ireverent els prova com un guant.

Van debutar el 2010 amb un EP titulat Happy Accidents. Ara tenen previst vestir-se de llarg amb Antipodes via Carpark Records.

Primer ens van avançar Heaven. Més tard What Else Could They Do, que és menys pop, més grunge, decidida i salvatge, amb unes guitarres i cadència que serà estímul d’amants de Pavement o Nirvana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.