Portada / Knocking Ghost – Distractions EP (2013)
@knockinghost Género: pop rock, synth pop.
Knocking Ghost - Distractions - Independent Girl - Interlude for the midweek

De repente alguien te manda un mail. Una banda (otra) que promocionar. Le das al play del video y te enamoras. Eso es lo que me ha sucedido con Knocking Ghost.

Banda de UK que debutó el pasado 28 de enero con Distractions EP. La canción que se también titula así. Es la principal culpable por lo grande que es, pero no la única. Pecado perderse Independent Girl o Interlude for the midweek. Beginning no desmerece, y cierra Leave It Behind, un caramelo.

Son cinco cortes, canciones hilvanadas con sintetizadores, aire ochentero, por encima de todo son pop, épicas, suben, bajan para tomar aliento y volver a subir. Con elegancia, sin prisas.

Si pruebas el player de Distractions no te resistirás.


De sobte algú t’envia un mail. Una banda (una altra) que promocionar. Li dónes al play del video i t’enamores. Això és el que m’ha passat amb Knocking Ghost.
Banda de UK que va debutar el passat 28 de gener amb Distractions EP. La cançó que es també titula així. És la principal culpable pel gran que és, però no l’única. Pecat perdre Independent Girl o Interlude for the midweek. Beginning no desmereix, i tanca Leave It Behind, un caramel.

Són cinc talls, cançons embastades amb sintetitzadors, aire vuitanta, per sobre de tot són pop, èpiques, pugen, baixen per prendre alè i tornar a pujar. Amb elegància, sense presses.

Si proves el player de Distractions no et resistiràs.

4 thoughts on “Knocking Ghost – Distractions EP (2013)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.