Portada / Kassassin Street tienen nuevo single: Hand In My Pocket (2016)

Kassassin Street tienen nuevo single: Hand In My Pocket.

Género: alternative rock.

Kassassin Street - Hand In My Pocket - single

Kassassin Street son Rowan Bastable (guitarra, voz), Tom Wells (bajo, voz), Andy Hurst (llaves, muestras), Ryan Hill (guitarra, voz) y Nathan Hill (batería), naturales de Portsmouth y que tras unos cuantos singles del año pasado vuelven a la carga. Por aquí ya fueron escafandristas hace un tiempo y gracias a una buena recepción por la crítica especializada, nos traen una nueva pista: Hand In My Pocket. 

Puesto en circulación el 8 de abril, es el primer single de este 2016 y con él pretenden reactivar el interés que consiguieron el pasado año 2015. Es fácil que lo consigan con este primer trabajo. La pista es un estimulante artefacto basado en indie rock que dipone de unas decididas percusiones y melodías de fácil enganche. Los sintetizadores complementan y ayudan a que nos empujen irremediablemente hacia las pistas de baile. La propuesta agradará a indies y alternativos pero seguro que el público menos ortodoxo también tomará interés por este equipo. 


Kassassin Street són Rowan Bastable (guitarra, veu), Tom Wells (baix, veu), Andy Hurst (claus, mostres), Ryan Hill (guitarra, veu) i Nathan Hill (bateria), naturals de Portsmouth i que després d’uns quants singles de l’any passat tornen a la càrrega. Per aquí ja van ser escafandristes fa un temps i gràcies a una bona recepció per la crítica especialitzada, ens porten una nova pista: Hand In My Pocket.

Posat en circulació el 8 d’abril, és el primer single d’aquest 2016 i amb ell pretenen reactivar l’interès que van aconseguir el passat any 2015. És fàcil que ho aconsegueixin amb aquest primer treball. La pista és un estimulant artefacte basat en indie rock que diposa d’unes decidides percussions i melodies de fàcil connexió. Els sintetitzadors complementen i ajuden a que ens empenyin irremeiablement cap a les pistes de ball. La proposta agradarà a indies i alternatius però segur que el públic menys ortodox també prendrà interès per aquest equip.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.