Portada / VA Vioet nos traen el single Over You (2016)

Va Violet, vienen con el single Over You.

Género: jangle pop.

Para aquellos que sigan este humilde hogar sabrán que las guitarras jangly suelen ser frecuentes por aquí. VA Violet, vienen con Over You.
VA Violet - Over You

Y es que una mañana como la de hoy llega con correo y novedades de VA Violet, su nuevo single Over You. Una canción sencilla, con aire melancólico y surf, con esos raspados de cuerda que me enlazan la mente con unos The Drums, como si hubiesen sido fichados por Sarah Records, aunque unos DIIV también me vienen a la memoria aunque no tanto.

Y la gracia o desgracia del asunto es que son unos desconocidos, para Google no existen, bueno a partir de hoy, un poquito. Y para vosotros también.

No sabemos ni de donde vienen y si van a algún lugar. Mientras tanto nos toca saborear este cálido pop de baja flotación que está tan de moda.


Per a aquells que segueixen aquesta humil llar saben que les guitarres jangly solen ser freqüents per aquí. VA Violet, vénen amb Over You.

I és que un matí com la d’avui arriba amb correu i novetats de VA Violet, el seu nou single Over You. Una cançó senzilla, amb aire malenconiós i surf, amb aquests raspats de corda que em enllacen la ment amb uns The Drums, com si haguessin estat fitxats per Sarah Records, encara que uns DIIV també em vénen a la memòria encara que no tant.

I la gràcia o desgràcia de l’assumpte és que són uns desconeguts, per a Google no existeixen, bé a partir d’avui, una miqueta. I per a vosaltres també.

No sabem ni d’on vénen i si van a algun lloc. Mentrestant ens toca assaborir aquest càlid pop de baixa flotació que està tan de moda.

3 thoughts on “VA Vioet nos traen el single Over You (2016)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.