Portada / Caerás en las redes de Elliot Reed y Yume Nikki (2016)

Caerás en las redes de Elliot Reed y Yume Nikki (2016)

Género: alternative pop, rock, punk.

Elliot Reed - Yume Nikki - Damage - Phone

Damage es un EP resultado de la colaboración de Elliot Reed y Yume Nikki. Nacido de un show en vivo que consiguió fusionar a Doomgaze y Yume Nikki como banda de acompañamiento de Elliot, esta simbiosis gustó tanto que el grupo se encontró en el estudio pocos días después.

La propuesta sonora está basada en la dilatación de música que se acerca al ruido y al punk. Los tambores no paran de golpear, las guitarras distorsionan y los elementos electrónicos aportan dosis futuristas. Una extraña y a la vez hermosa colaboración que merece de vuestra atención.

Por ser la más kraut, y por la alerta que me mandó Damià de “Els Mons Diminuts” me quedo con Phone, aunque New Horse también me ha gustado. Os dejo las dos y el resto en su bandcamp.


Damage és un EP resultat de la col·laboració d’Elliot Reed i Yume Nikki. Nascut d’un xou en viu que va aconseguir fusionar a Doomgaze i Yume Nikki com a banda d’acompanyament d’Elliot, aquesta simbiosi va agradar tant que el grup es va trobar a l’estudi pocs dies després.

La proposta sonora està basada en la dilatació de música que s’acosta al soroll i al punk. Els tambors no paren de colpejar, les guitarres distorsionen i els elements electrònics aporten dosis futuristes. Una estranya i alhora bonica col·laboració que mereix de la vostra atenció.

Per ser la més kraut, i per l’alerta que em va enviar Damià de “Els Mons Diminuts” em quedo amb Phone, encara que New Horse també m’ha agradat. Us deixo les dues i la resta al seu bandcamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.