Portada / Up To Anything el álbum debut de The Goon Sax (2016)

Up To Anything el álbum debut de The Goon Sax (2016)

Género: pop.

The Goon Sax - Up To Anything

Up To Anything es el álbum debut del trío de Brisbane, The Goon Sax.

Y lo que podría parecer un debut más, este es algo especial. Más allá de mi obsesión australiana y que @Man_o_Lito es quién está detrás de esta recomendación, el asunto es que uno de sus miembros es Louis Forster (hijo de Robert Forster, de The Go-Betweens). Así que se presupone una especial sensibilidad pop. Y la tienen. Con poca experiencia vital y musical, todos tienen 17 y 18 años, se perciben elevadas dosis de saber hacer y hacer sentir.

Las canciones funcionan como psicodramas adolescentes, llenas de encanto inmediato.  Con esa implícita y profunda decepción. El retrato a esa edad, las dudas, la excitación visceral y la incomodidad del planeta teenager.

Entre sus influencias citan a The Pastels, Talking Heads, Galaxie 500, Bob Dylan y Arthur Russell. Ya han teloneado a US Girls, Twerpsy Blank Realm y desde el 22 de marzo que tienen el mencionado LP de debut, Up To Anything.

Para que podáis comprobar que uno no exagera, os dejo tres.


Up To Anything és l’àlbum debut del trio de Brisbane, The Goon Sax.

I el que podria semblar un debut més, aquest és especial. Més enllà de la meva obsessió australiana i que @Man_o_Lito és qui està darrere d’aquesta recomanació, l’assumpte és que un dels seus membres és Louis Forster (fill de Robert Forster, de The Go-Betweens). Així que es pressuposa una especial sensibilitat pop. I la tenen. Amb poca experiència vital i musical, tots tenen 17 i 18 anys, es perceben elevades dosis de saber fer i fer sentir.

Les cançons funcionen com psicodrames adolescents, plenes d’encant immediat. Amb aquesta implícita i profunda decepcióEl retrat a aquesta edat, els dubtes, l’excitació visceral i la incomoditat del planeta teenager.

Entre les seves influències citen a The Pastels, Talking Heads, Galaxie 500, Bob Dylan y Arthur Russell. Ja han telonejat US Girls, Twerpsy Blank Realm i des del 22 de març que tenen l’esmentat LP de debut, Up To Anything.

Perquè pugueu comprovar que un no exagera, us deixo tres

[bandcamp]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.