Portada / Escucha la sideral Roses de The Legends (2016)

Escucha la sideral Roses de The Legends (2016)

Género: electronic, pop.

The Legends - Roses

El líder de la banda The Legends (también conocido como Johan Angergård de Acid House Kings, Club 8, Djustin, Eternal Death, Pallers) regresó el año pasado con el aclamado álbum de amor It’s Love vía Cascine / Labrador. Ahora está de vuelta con una corta serie de sencillos de verano.

La primera de ellas, Summer In The City (Living Is For Somebody Else) se estrenó el SPIN y actualmente está encabezando la tabla indie. El segundo y último single de la serie, es la canción de hoy, es un cover de The Chainsmokers titulado Roses.

En una línea cambiante y transversal Johan Angergård nos aporta una vuelta de tuerca más a su variada paleta sonora. Roses es deliciosamente sideral y susurrante.

Nueva vida, nuevos sonidos. Palabra de Johan.


El líder de la banda The Legends (també conegut com Johan Angergård de Acid House Kings, Club 8, Djustin, Eternal Death, Pallers) va tornar l’any passat amb l’aclamat àlbum d’amor It ‘s Love via Cascine / Pagès.

Ara està de tornada amb una curta sèrie de senzills d’estiu.

La primera d’elles, Summer In The City (Living Is For Somebody Else) es va estrenar el SPIN i actualment està encapçalant la taula indie. El segon i últim single de la sèrie, és la cançó d’avui, és un cover de The Chainsmokers titulat Roses.

En una línia canviant i transversal Johan Angergård ens aporta una volta de rosca més a la seva variada paleta sonora. Roses és deliciosament sideral i xiuxiuejant.

Nova vida, nous sons. Paraula de Johan.

2 thoughts on “Escucha la sideral Roses de The Legends (2016)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.