Portada / Heartbeat, electrónica ambiental que nos trae Zola Blood (2016)

Heartbeat, electrónica ambiental que nos trae Zola Blood (2016)

Género: electronic, dream, pop.

Zola Blood - Heartbeat - Infinite Games

A finales del pasado año traje por aquí un doble A-Side de Zola Blood. Una pequeña tragedia si se te pasó de largo. Pero nunca es tarde.

La banda de Londres retorna con el primer sencillo de su álbum debut autoproducido. Se titulará Infinite Games y  verá la luz a finales de este año.

Heartbeat es el adelanto. Un canción escrita y grabada en el estudio de Hackney de la banda y toma ondas sonoras de referentes como Matthew Dear y Trentemoller, mezclando capas de suntuosa percusión, sintetizadores analógicos y guitarras atmosféricas.

Musicalmente refleja el amor de la banda de la música de baile que invade la zona en la que trabajan en la noche. Los tambores y las guitarras acústicas se combinan en ritmos complejos, dando paso a un clímax de euforia, mientras que las letras cuentan la historia de una relación que nunca debería haber sido.

Te encantará.


A finals del passat any vaig portar per aquí un doble A-Side de Zola Blood. Una petita tragèdia si se’t va passar de llarg. Però mai és tard.

La banda de Londres retorna amb el primer senzill del seu àlbum debut autoproduït. Es titularà Infinite Games i veurà la llum a finals d’aquest any.

Heartbeat és l’avançament. Un cançó escrita i gravada en l’estudi de Hackney de la banda i pren ones sonores de referents com Matthew Dear i Trentemoller, barrejant capes de sumptuosa percussió, sintetitzadors analògics i guitarres atmosfèriques.

Musicalment reflecteix l’amor de la banda de la música de ball que envaeix la zona en la que treballen a la nit. Els tambors i les guitarres acústiques es combinen en ritmes complexos, donant pas a un clímax d’eufòria, mentre que les lletres expliquen la història d’una relació que mai hauria d’haver estat.

T’encantarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.