Portada / Desearás que no acabe nunca este Jist de Boxed In (2016)

Desearás que no acabe nunca este Jist de Boxed In (2016)

Género: electronic, pop.

Boxed In - Melt - Jist

Oli Bayston es el alma mater y quien se esconde tras Boxed In. Tras inicios en proyectos rockeros y produciendo para otros se decide mirarse el ombligo. Da un giro sonoro a lo que venía haciendo hasta entonces y empieza a trabajar con registros electrónicos y dance. 

Tras debutar a inicios del 2015, el cuarteto trabaja en el segundo larga duración que se titulará Melt. Para hoy tenemos el primer single, Jist, que es un tirabuzón electrónico con melodías ágiles y sonido nítido, muy pop, sin apenas sobresaltos. Tan elegante que mantiene el tono permanentemente. Llegados los 3 minutos, lejos de perseverar, cambia ligeramente el registro y empiezas a levitar.


Oli Bayston és l’alma mater i qui s’amaga rere Boxed In. Després inicis en projectes rockers i produint per altres es decideix mirar-se el melic. Dóna un gir sonor al que venia fent fins llavors i comença a treballar amb registres electrònics i dance.

Després de debutar a inicis del 2015, el quartet treballa en el segon llarga durada que es titularà Melt. Per avui tenim el primer single, Jist, que és un tirabuixó electrònic amb melodies àgils i so nítid, molt pop, gairebé sense sobresalts. Tan elegant que manté el to permanentment. Arribats als 3 minuts, lluny de perseverar, canvia lleugerament el registre i comences a levitar.

Melt is out on 9/23 via Nettwerk Records.

Tracklist:
01 “Intro”
02 “Jist”
03 “Shadow Boxing”
04 “Melt”
05 “London Lights”
06 “Forget”
07 “Black Prism”
08 “Oxbow”
09 “Upto You”
10 “Underbelly”
11 “Open-Ended”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.