Portada / Lose Myself es el primer sencillo de Psychic Twin (2016)

Lose Myself es el primer sencillo de Psychic Twin (2016)

Género: electrónica, pop.

Psychic Twin - Lose Myself - Strange Diary

Psychic Twin, aka Erin Fein, es una cantant, compositora, productora y multi-instrumentista que acaba de firmar con Polyvinyl Records. Con este sello lanzará su largo debut titulado Strange Diary, previsto para el 9/9/2016. Un disco que le ha llevado 4 años de tiempo. Una buena temporada en el que le han sucedido cosas que le sirvieron de inspiración del mismo.

Lose Myself es el adelanto que sintetiza todas esas vivencias y experiencias personales. Una emocionante pista electrónica que lleva consigo una hermosa melodía vocal que es acentuada por las armonías de varias capas y reverberación.


Psychic Twin, aka Erin Féin, és una cantant, compositora, productora i multi-instrumentista que acaba de signar amb Polyvinyl Records. Amb aquest segell llançarà el seu llarg debut titulat Strange Diary, previst per al 9/9/2016. Un disc que l’ha portat 4 anys de temps. Una bona temporada on li han passat coses que li van servir d’inspiració del mateix.

Lose Myself és l’avançament que sintetitza totes aquestes vivències i experiències personals. Una emocionant pista electrònica que porta amb si una bella melodia vocal que és accentuada per les harmonies de diverses capes i reverberació.

Avís rebut pel sempre atent Damià

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.