Portada / Viajando por el espacio con Exact Location of the Soul de Thunder Tillman (2016)

Viajando por el espacio con Exact Location of the Soul de Thunder Tillman (2016)

Género: psych rock, space rock.

Thunder Tillman - Exact Location of the Soul - Jaguar Mirror

Thunder Tillman es un vagabundo cósmico que viaja a través del espacio y el tiempo en compañía de su chamán personal. Juntos, como si hubiera caído a la Tierra, su misión es la de recrear la música de su casa a través de una exquisita forma de contar historias. Así se define a sí mismo este músico tan especial.

Acaba de lanzar el EP The Jaguar Mirror, vía ESP Institute. Un mini disco que arranca con la flipante canción de hoy, Exact Location of the Soul. Una canción donde podremos percibir su predilección por el rock espacial, la psicodelia, un ritmo persistente que lo acerca al krautrock.

He quedado atrapado a la primera.

No dudes en darle al play si el género musical te interesa.


Thunder Tillman és un rodamón còsmic que viatja a través de l’espai i el temps en companyia de la seva xaman personal. Junts, com si hagués caigut a la Terra, la seva missió és la de recrear la música de casa distanciat a través d’una exquisida forma d’explicar històries. Així es defineix a si mateix aquest músic tan especial.

Acaba de llençar l’EP The Jaguar Mirror, via ESP Institute. Un mini disc que arrenca amb la flipant cançó d’avui, Exact Location of the Soul. Una cançó on podrem percebre la seva predilecció pel rock espacial, la psicodèlia, un ritme persistent que l’apropa al krautrock.

he quedat atrapat a la primera.

No dubtis a donar-li al play si el gènere musical t’interessa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.