Portada / Time (How To Love) es el single debut de Hunters of the Alps (2016)

Time (How To Love) es el single debut de Hunters of the Alps (2016)
Género: chamber pop, electronic, rock.

Hunters of The Alps - Time (How To Love)

Hunters of the Alps ha lanzado su debut oficial en formato titulado Time (How To Love).

La banda está compuesta por el vocalista Mario Giancarlo Garibaldi y el guitarrista Jorge Velásquez (así como otros dos miembros para formar una banda para los directos). El nombre viene a referenciar a los ciudadanos que vivían en los Alpes que trataban de unir a Italia en la década de 1800. Cacciatori delle Alpi es el nombre italiano.

La banda ha compartido escenario con artistas como Twin Shadow y Tanlines y abrieron el concierto de Unknown Mortal Orchestra.

El single precede el EP debut previsto para el 2017 y es una pista elegante, pop y rock a partes iguales. Tiene un cierto aire de pop romántico de los ochenta y mucho sentimiento.


Hunters of the Alps ha llançat el seu debut oficial en format titulat Time (How To Love).

La banda està composta pel vocalista Mario Giancarlo Garibaldi i el guitarrista Jorge Velásquez (així com altres dos membres per formar una banda pels directes). El nom ve a fer referència als ciutadans que vivien als Alps que tractaven d’unir Itàlia en la dècada de 1800. Cacciatori delle Alpi és el nom italià.

La banda ha compartit escenari amb artistes com Twin Shadow i Tanlines i van obrir el concert d’Unknown Mortal Orchestra.

El single precedeix l’EP debut previst per al 2017 i és una pista elegant, pop i rock a parts iguals. Té un cert aire de pop romàntic dels vuitanta i molt sentiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.