Portada / On Hold el brillante adelanto de The xx (2016)

On Hold el brillante adelanto de The xx (2016)

Género: indie pop, dream pop, indietrónica.

The xx - I See You - On hold

I See You tiene fecha. El tercer y esperado largo de The xx llegará el 13 de enero. Para que la espera no se haga demasiado larga, la banda de UK nos adelanta la pista On Hold (En espera). Paradógico título.

Romy Madley Croft (vocals, guitar), Oliver Sim (bass, vocals), y  Jamie Smith [Jamie xx] (drum machine, samples) retornan tras Coexist. Han pasado 4 años desde entonces y aparecen con las pilas cargadas y la sensibilidad intacta.

Con la purificadora voz de Romy que se combina con Oliver, y unos ágiles tirabuzones de electrónica, atraparán a seguidores y muchos otros que todavía no lo eran.


I See You té data. El tercer i esperat llarg de The xx arribarà el 13 de gener. Perquè l’espera no es faci massa llarga, la banda de UK ens avança la pista On Hold (Tot esperant). Paradoxal títol.

Romy Madley Croft (vocals, guitar), Oliver Sim (bass, vocals), i Jamie Smith [Jamie xx] (drum machine, samples) retornen després Coexist. Han passat 4 anys des de llavors i apareixen amb les piles carregades i la sensibilitat intacta.

Amb la purificadora veu de Romy que es combina amb Oliver, i uns àgils tirabuixons d’electrònica, atraparan seguidors i molts d’altres que encara no ho eren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.