Portada / Weatherman una embriagadora pista de The Panics (2016)

Weatherman una embriagadora pista de The Panics (2016)

Género: indie rock, synth pop.

The Panics - Weatherman - Hole in Your Pocket

The Panics es una banda de Melbourne formada por Jae Laffer (vocals, guitar, piano), Drew Wootton (vocals, guitar), Julian Douglas (guitar, piano), Paul Otway (bass) y Myles Wootton (drums). Están de vuelta con su quinto álbum, Hole in Your Pocket. Este disco viene a dar continuidad a Rain on the Humming Wire que data del 2011.

Se puso a la venta el 7 de octubre y a un servidor le llega la notícia de la buena fuente @Man_o_Lito.

La pista de hoy es la canción de adelanto. Weatherman es una sinuosa y embriagadora propuesta. Una canción que entra por los poros poco a poco. A medida que se desarrolla consigue enamorar muy fácilmente, desde el sentimiento y el corazón.


The Panics és una banda de Melbourne formada per Jae Laffer (vocals, guitar, piano), Drew Wootton (vocals, guitar), Julian Douglas (guitar, piano), Paul Otway (bass) i Myles Wootton (drums). Estan de tornada amb el seu cinquè àlbum, Hole in Your Pocket. Aquest disc ve a donar continuïtat a Rain on the Humming Wire que data del 2011.

Es va posar a la venda el 7 d’octubre i a un servidor li arriba la notícia de la bona font @Man_o_Lito.

La pista d’avui és la cançó d’avançament. Weatherman és una sinuosa i embriagadora proposta. Una cançó ue entra pels porus poc a poc. A  mesura que es desenvolupa aconsegueix enamorar molt fàcilment, des del sentiment i el cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.