Portada / Deliciosa esta Saint Claude (Tourist Remix) de Christine and the Queens (2016)

Deliciosa esta Saint Claude (Tourist Remix) de Christine and the Queens (2016)
Género: indietrónica, dream pop.

Christine and the Queens - Saint Claude - Tourist - Remix

Últimamente me suelen atrapar sonidos etéreos. Es como si aquello que mantiene una capa de ralentización levanta una atractiva espera que despierta la curiosidad. Y esto es lo que me ha sucedido con la pista Saint Claude (Tourist Remix) de Christine and the Queens.

Hay que decir que calidad de los remixes sube cada día y este caso no es una excepción. Tourist es un maestro en capturar perfectamente el sonido progresivo de los flujos electrónicos, con el sabio añadido, de mantener la estructura original.

Una original, con una dulce voz que es imposible pasar de alto. Héloïse Letissier es quien se esconde tras el nombre artístico de Christine and the Queens. Una cantante francesa de Nantes que combina en su trabajo música, vídeos de arte, dibujos y fotografía.

Última reseña del 2016. Feliz año a tod@s!


Últimament em solen atrapar sons eteris. És com si allò que manté una capa d’alentiment aixeca una atractiva espera que desperta la curiositat. I això és el que m’ha passat amb la pista Saint Claude (Tourist Remix) de Christine and the Queens.

Cal dir que qualitat dels remixes puja cada dia i aquest cas no és una excepció. Tourist és un mestre en capturar perfectament el so progressiu dels fluxos electrònics, amb el savi afegit, de mantenir l’estructura original.

Una original, amb una dolça veu que és impossible passar d’alt. Héloïse Letissier és qui s’amaga rere el nom artístic de Christine and the Queens. Una cantant francesa de Nantes que combina en el seu treball música, vídeos d’art, dibuixos i fotografia.

Última resenya del 2016. Feliç any a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.