Portada / Sideral es el remix que TJH87 han hecho de Good Girls de Crystal Fighters (2017)

Sideral es el remix que TJH87 han hecho de Good Girls de Crystal Fighters (2017)
Género: synth pop.

Crystal Fighters - Good Girls (TJH87 Remix)

El año pasado, el dúo electrónico finlandés TJH87 lanzó una serie de sencillos presentando una orientación hacia sus orígenes discográficos. El remix de Good Girls de Crystal Fighters es un claro ejemplo.

Esto significa que vuelven se mueven hacia paisajes sonoros más profundos, con elevado protagonismo de rock indie. Además este aire de Kompakt techno con toques de trance clásico noventero les sienta estupendamente.

Al igual que sus predecesores, TJH87 se las arreglan para crear algo totalmente nuevo para los fans de Crystal Fighters. La fórmula empleada se basa en recortar los pequeños detalles de la vibración, elevando el original y empujando la pista en una nueva dirección. Se mantienen las melodías de fondo etéreo, las capas e intrincados, transportándote a un mundo donde Crystal Fighters te abocan al baile de elevado ritmo cardíaco.

La pista original es muy divertida, con el remix se desprende una cierta melancolía. Algo que estaba allí, sólo hacía falta extraerlo.

L’any passat, el duo electrònic finlandès TJH87 va llançar una sèrie de senzills presentant una orientació cap als seus orígens discogràfics. El remix de Good Girls de Crystal Fighters és un clar exemple.

Això vol dir que tornen es mouen cap a paisatges sonors més profunds, amb elevat protagonisme de rock indie. A més aquest aire de Kompakt techno amb tocs de tràngol clàssic noventero els prova bé.

Igual que els seus predecessors, TJH87 es fan per crear una cosa totalment nova per als fans de Crystal Fighters. La fórmula emprada es basa en retallar els petits detalls de la vibració, elevant l’original i empenyent la pista en una nova direcció. Es mantenen les melodies de fons eteri, les capes i intricats, transportant-se a un món on Crystal Fighters t’aboquen al ball d’elevat ritme cardíac.

La pista original és molt divertida, amb el remix es desprèn una certa malenconia. Una cosa que hi era, només calia extreure-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.