Portada / La Música el single nu-disco caribeño de CONOSCO (2017)
La Música el single nu-disco caribeño de CONOSCO (2017)
Género: nu-disco, electronic, caribean.
Conosco - La Musica

CONOSCO es un nuevo grupo de electrónica influenciado por diferentes géneros. Eso sí, sin perder de vista la parte festiva y de baile que consideran necesaria para desprender buenas vibraciones.

Su primera canción, titulada La Musica, tiene un sabor caribeño y una fuerte referencia a la onda nu-disco noruega, donde destacan nombres como Todd Terje y Lindstrøm. De todas formas, los miembros tienen raíces danesas e italianas.

El video que traigo de La Musica está basado en clips de la costa caribeña en Colombia, que tiene una fuerte cultura de la música y el baile expresada en diferentes estilos de baile y la característica ‘Picos’.


CONOSCO és un nou grup d’electrònica influenciat per diferents gèneres. Això sí, sense perdre de vista la part festiva i de ball que consideren necessària per desprendre bones vibracions.

La seva primera cançó, titulada La Musica, té un sabor caribeny i una forta referència a l’ona nu-disc noruega, on destaquen noms com Todd Terje i Lindstrøm. De tota manera, els membres tenen arrels daneses i italianes.

El vídeo que porto de La Musica està basat en clips de la costa del Carib a Colòmbia, que té una forta cultura de la música i el ball expressada en diferents estils de ball i la característica ‘Picos’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.