Portada / Heavy Vision el proyecto punk de dormitorio de So Many Wizards (2017)
Heavy Vision el proyecto punk de dormitorio de So Many Wizards (2017)
Género: punk, dream.
So Many Wizards - Heavy Vision - Sic Boys

So Many Wizards es el proyecto soñador y punk de Nima Kazerouni.

Sic Boys, la canción de hoy, es la primera pista de su próximo álbum, Heavy Vision circula desde el 14 de abril vía Lolipop Records.

Kazerouni, como padre, comenzó a instalarse la ilusión de la edad adulta. Una nueva colección de miedos y ansiedades empezó a infiltrarse en su psique. Esto fue exacerbado por una serie de muertes – un miembro de la familia, un mejor amigo, y el final de una relación de 8 años de largo. La experiencia dejó a Kazerouni espiritualmente agotado, culminando en un colapso nervioso. Kazerouni finalmente pudo perder un agarre de sí mismo y dejar que todos los problemas y ansiedades que él intentó ignorar lo lavaran. Fue aquí donde Kazerouni encontró refugio en la idea aprovechar al máximo el presente. Este viaje emocional, desde sus matices oscuros hasta su epifanía liberada, se narra en Heavy Vision.

Sic Boys arranca con tranquilos acordes que son empujados por la construcción de tambores. Las voces son filtradas para dar la impresión de Kazerouni hablando a sí mismo. “No me importa si me ahogo ahí, no me importa si me llevan al mar … nada que perder”, canta.

Los tonos espaciales introducen una chispa de psicodelia que se siente a través de las 12 canciones, oscuras y espeluznantes del álbum.

El álbum viene a ser como es la vida. Una serie de episodios caóticos, intercalados con momentos de serenidad y soluciones – y no se detiene, “así que tómalo por lo que es”.


So Many Wizards és el projecte somiador, ple de somnis i punk dirigit per Nima Kazerouni.

Sic Boys, la cançó d’avui, és la primera pista del seu pròxim àlbum, Heavy Vision circula des del 14 d’abril via Lolipop Records.

Kazerouni, com a pare, va començar a instal·lar-se la il·lusió de l’edat adulta. Una nova col·lecció de pors i ansietats va començar a infiltrar-se en la seva psique. Això va ser exacerbat per una sèrie de morts – un membre de la família, un millor amic, i el final d’una relació de 8 anys de llarg. L’experiència va deixar a Kazerouni espiritualment esgotat, culminant en un col·lapse nerviós. Kazerouni finalment va poder perdre un adherència de si mateix i deixar que tots els problemes i ansietats que ell va intentar ignorar el rentessin. Va ser aquí on Kazerouni va trobar refugi en la idea aprofitar al màxim el present. Aquest viatge emocional, des dels seus matisos foscos fins a la seva epifania alliberada, es narra en Heavy Vision.

Sic Boys arrenca amb tranquils acords que són empesos per la construcció de tambors. Les veus són filtrades per donar la impressió de Kazerouni parlant a si mateix. “No m’importa si m’ofego aquí, no m’importa si em porten a la mar … res a perdre”, canta.

Els tons espacials introdueixen una espurna de psicodèlia que se sent a través de les 12 cançons, fosques i esgarrifoses de l’àlbum.

L’àlbum ve a ser com és la vida. Una sèrie d’episodis caòtics, intercalats amb moments de serenitat i solucions – i no s’atura, “així que pren-lo pel que és”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.