Portada / Creep, una pompa electrónica de Rival Cavves (2017)
Creep, una pompa electrónica de Rival Cavves (2017)
Género: electronic.
Rival Cavves - Creep

Rival Cavves son Marissa Longstreet y Matthew Lieberman y se encontraron por primera vez en 2012. Un nativo de Los Ángeles, con orígen Magic Bronson, estaba buscando un espacio de ensayo y estudio y había tropezado con un almacén en el Valle de San Fernando que parecía encajar con lo que querían. Allí conoció a la hermana del dueño que resultó ser Longstreet. Longstreet estaba frente a una banda de baile indie. Durante los 3 años siguientes Lieberman y Longstreet se encontraron en varios espectáculos junto con sus respectivas bandas.

Conectaron rápidamente y empezaron a jugar con su viejo sintetizador Roland Juno-106. Lieberman comenzó a hacer ritmos influenciados por estos hangouts y comenzó a darlos a Longstreet. Armado con un micrófono y una computadora portátil ella comenzó a poner los latidos de Lieberman. En pocas semanas tuvieron una serie de canciones y Rival Cavves nació oficialmente.

El dúo debutó en junio de 16 con el sencillo EZ Way Out. Su debut homónimo de 7 canciones fusiona perfectamente dream y el electro-pop.

Creep es una pompa de jabón que flota y tras estallar, repites automáticamente al quedarte hechizado.

Rival Cavves són Marissa Longstreet i Matthew Lieberman i es van trobar per primera vegada el 2012. Un nadiu de Los Angeles, amb origen Magic Bronson, estava buscant un espai d’assaig i estudi i havia ensopegat amb un magatzem a la Vall de San Fernando que semblava encaixar amb el que volien. Allà va conèixer la germana de l’amo que va resultar ser Longstreet. Longstreet estava davant d’una banda de ball indie. Durant els 3 anys següents Lieberman i Longstreet es van trobar en diversos espectacles juntament amb les seves respectives bandes.

Van connectar ràpidament i van començar a jugar amb el seu vell sintetitzador Roland Juno-106. Lieberman va començar a fer ritmes influenciats per aquests hangouts i va començar a donar-los a Longstreet. Armat amb un micròfon i un ordinador portàtil ella va començar a posar els batecs de Lieberman. En poques setmanes van tenir una sèrie de cançons i Rival Cavves va néixer oficialment.

El duo va debutar al juny de 16 amb el senzill EZ Way Out. El seu debut homònim de 7 cançons fusiona perfectament dream i l’electro-pop.

Creep és una bombolla de sabó que flota i després d’esclatar, repeteixes automàticament al quedar-te embruixat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.