Portada / Can’t Hang de Justin Jay se pega como una lapa (2017)
Can’t Hang de Justin Jay se pega como una lapa (2017)
Género: lo-fi, house, electronic.
Justin Jay - Can't Hang

Justin Jay es un artista de Los Angeles con marca propia. Esto se explica por su forma especial en transformar la música.

El año pasado pasado aglutinó distintos lanzamientos que se agregaron en un larga duración titulado Fantastic Voyage. Él mismo lo definió como una aventura experimental. La mezcla entre indie saltarín y house marcaron un estilo propio.

Se podría definir con un estilo house de baja flotación, lo-fi, aire inocente, transversal y ecléctico. Así es Can’t Hang, su último single. Pieza repleta de juegos auditivos, ligeros martillos, voz en vocoder, flauta infantil y tono divertido.


Justin Jay és un artista de Los Angeles amb marca pròpia. Això s’explica per la seva forma especial a transformar la música.

L’any passat passat va aglutinar diferents llançaments que es van agregar en un llarga durada titulat Fantastic Voyage. Ell mateix ho va definir com una aventura experimental. La barreja entre indie saltarín i house van marcar un estil propi.

Es podria definir amb un estil house de baixa flotació, lo-fi, aire innocent, transversal i eclèctic. Així és Can’t Hang, el seu últim single. Peça plena de jocs auditius, lleugers martells, veu en vocoder, flauta infantil i to divertit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.