Portada / Keep Workin de Isle & Fever entra sin querer (2017)
Keep Workin de Isle & Fever entra sin querer (2017)
Género: groove, pop, funk.
Isle & Fever - Keep Workin

Isle & Fever es un dúo de Echo Park, Los Angeles. Donald Eley y Tiger Smith comparten una pasión por los clásicos impulsados ​​por el ritmo de los años 70 y 80, al mismo tiempo que abrazan constantemente las nuevas texturas sonoras del siglo XXI.

Comenzaron a jugar juntos hasta la llegada del EP de debut en 2017. Obtienen respaldo de Antoine Diligent (bajo / guitarra / llaves) y Thomas Bowden (batería). Su método es simple y fluido: gira alrededor de instrumentos antiguos y el micrófono hasta que una vibra coge, enjuaga y repite.

Tiene mucho de groove, funk, rock y soul. Agradará a muchos sectores del indie e incluso del mainstream.


Isle & Fever és un duo de Tiro Park, Los Angeles. Donald Eley i Tiger Smith comparteixen una passió pels clàssics impulsats pel ritme dels anys 70 i 80, al mateix temps que abracen constantment les noves textures sonores del segle XXI.

Van començar a jugar junts fins a l’arribada de l’EP de debut el 2017. Obtenen recolçament d’Antoine Diligent (baix / guitarra / claus) i Thomas Bowden (bateria). El seu mètode és simple i fluid: gira al voltant d’instruments antics i el micròfon fins que una vibra agafa, esbandeix i repeteix.

Té molt de groove, funk, rock i soul. Agradarà a molts sectors de l’indie i fins i tot del mainstream.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.