Portada / Liberate de Moderate Rebels es extraña y deliciosa (2017)
Liberate de Moderate Rebels es extraña y deliciosa (2017)
Género: alternative rock, post-psych-punk.
Moderate Rebels - Proxy EP - Liberate

Titulamos que es extraña y deliciosa. Sí, lo es. Liberate de Moderate Rebels, encabeza Proxy EP salido hace un mes.

Los de Londres nos atraen gracias a un mini disco coronado por Liberate. Buena parte de ese magnetismo lo tiene ese riff contagioso que se pone en movimiento y se eleva hacia adelante. Mientras tanto los afluentes de la guitarra fluyen por encima, bajo y por medio de los ritmos y una voz que dicta precisa y perezosa. Los coros parecen desconectados.

Finalizará y estarás dándole vueltas a la cabeza donde y cuando habías escuchado algo parecido. Quizás nunca y a menudo. Pero seguramente dispuesto de otra forma.


Vam titular que és estranya i deliciosa. Sí, ho és. Liberate de Moderate Rebels, encapçala Proxy EP sortit fa un mes.

Els de Londres ens atrauen gràcies a un mini disc coronat per Liberate. Bona part d’aquest magnetisme ho té aquest riff contagiós que es posa en moviment i s’eleva cap endavant. Mentrestant els afluents de la guitarra flueixen per sobre, sota i per mitjà dels ritmes i una veu que dicta precisa i mandrosa. Els cors semblen desconnectats.

Finalitzarà i estaràs donant-li voltes al cap on i quan havies escoltat alguna cosa semblant. Potser mai i sovint. Però segurament disposat d’una altra manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.