Portada / Cósmica y turbadora es La Truth de BUHU (2017)
Cósmica y turbadora es La Truth de BUHU (2017)
Género: space rock, electronic.
BUHU - La Truth

La Truth es el primer single de BUHU. Una canción que esconde tras las cortinas a Jeremy Rogers que es quien la escribió, produjo, grabó y mezcló.

Una canción que es una retrospectiva de la culpabilidad de Jeremy por ser deshonesto con su esposa. Los secretos no suelen funcionar en una relación amorosa.

Nos encontramos ante una canción que se dilata y se contrae, aunque se mantiene bien arriba. Con la voz de Jeremy protagonizando permanentemente y una grabadora de pista múltiple de Korg de los años 90 que suena fantástica.

Desapercibida no pasará. Es algo distinto a lo que estamos acostumbrados a escuchar.


La Truth és el primer single de BUHU. Una cançó que s’amaga rere les cortines a Jeremy Rogers que és qui la va escriure, va produir, gravar i barrejar.

Una cançó que és una retrospectiva de la culpabilitat de Jeremy per ser deshonest amb la seva dona. Els secrets no solen funcionar en una relació amorosa.

Ens trobem davant d’una cançó que es dilata i es contrau, tot i que es manté ben amunt. Amb la veu de Jeremy protagonitzant permanentment i una gravadora de pista múltiple de Korg dels anys 90 que sona fantàstica.

Desapercebuda no passarà. És una cosa diferent al que estem acostumats a escoltar.

1 thought on “Cósmica y turbadora es La Truth de BUHU (2017)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.