Portada / La clarividencia rock de The War on Drugs con Holding On (2017)
La clarividencia rock de The War on Drugs con Holding On (2017)
Género: alternative rock.
The War On Drugs - Holding On - A Deeper Understanding

Cuando escuchas a The War On Drugs parece que sea una banda de hace más de dos décadas. Y no. Los de Filadelfia juegan a esto desde el 2005. Con tres largos en sus espaldas suenan firmes y sobrados. Abanderando rock con elevado tono clásico.

Con Holding On, su último single se repite la historia. Pero con esa frescura de lo nuevo. El próximo 25 de agosto a muchos nos pillará despistados. Ese día tendremos el cuarto largo. A Deeper Understanding se antoja el disco más elgante, clásico y moderno de la banda. Quizás un mero deseo de lo que esperamos sigan haciendo. Así de bien.


Quan escoltes a The War On Drugs sembla que sigui una banda de fa més de dues dècades. I no. Els de Filadèlfia juguen a això des del 2005. Amb tres llargs a l’esquena sonen ferms i sobrats. Abanderant rock amb elevat to clàssic.

Amb Holding On, el seu últim single es repeteix la història. Però amb aquesta frescor de la novetat. El proper 25 d’agost a molts ens agafarà despistats. Aquest dia tindrem el quart llarg. A Deeper Understanding sembla el disc més elgante, clàssic i modern de la banda. Potser un mer desig del que esperem segueixin fent. Així de bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.