Portada / A Lake of Distortion el sexto álbum de Jacob Faurholt (2017)
A Lake of Distortion el sexto álbum de Jacob faurholt (2017)
Género: alternative pop, rock, folk.

Jacob Faurholt, - A Lake of Distortion

Jacob Faurholt es uno de los compositores más prolíficos de Dinamarca. Por estos lares ya dimos cuenta de él en estas entradas.

Con sede en Copenhague, Faurholt estrena música tanto en solitario como bajo el nombre de Crystal Shipsss. Su música se extiende desde las grabaciones caseras de lo-fi, los 90 inspirados en rock indie hasta los ambient drone metal.

A Lake of Distortion, es el sexto álbum a solas de Faurholt. Incluye una colección de canciones folk frágiles y de lo-fi fuzzy pop cuidadosamente secuenciadas para trabajar en conjunto. Consta de 10 canciones de amor retorcidas llenas de alegría y ansiedad. El álbum fue escrito, grabado y mezclado principalmente en la habitación de Faurholt (entre el trabajo y otras obligaciones diarias).

Después de grabar los temas básicos, Faurholt invitó a músicos amigos a trabajar en las canciones, entre otros Soren Brothers (Man Meets Bear), Guillermo Kudahl (Infantes), Claus Frøhlich (Younolovebunny), Samuel Grey (Sam Gray Cantando) y Jens Christian Madsen (Tjaere + Fjer). Las pistas grabadas se intercambiaron entre ellos por correo electrónico.

Las canciones cortas, melódicas y frágiles de los álbumes dibujan las referencias a la época de Guided By Voices, inicios de Sparklehorse, y Daniel Johnston.

Os dejo el single que titula el disco y que dispone también de vídeo.

[bandcamp]


Jacob Faurholt és un dels compositors més prolífics de Dinamarca. Per aquestes contrades ja vam donar compte d’ell en aquestes entrades.

Amb seu a Copenhaguen, Faurholt estrena música tant en solitari com sota el nom de Crystal Shipsss. La seva música s’estén des de les gravacions casolanes de lo-fi, els 90 inspirats en rock indie fins als ambient drone metall.

A Lake of Distortion, és el sisè àlbum tot sol de Faurholt. Inclou una col·lecció de cançons folk fràgils i de lo-fi fuzzy pop acuradament seqüenciades per treballar en conjunt. Consta de 10 cançons d’amor recargolades plenes d’alegria i ansietat. L’àlbum va ser escrit, enregistrat i mesclat principalment a l’habitació de Faurholt (entre el treball i altres obligacions diàries).

Després de gravar els temes bàsics, Faurholt va convidar a músics amics a treballar en les cançons, entre d’altres Soren Brothers (Man Meets Bear), Guillermo Kudahl (Infants), Claus Fröhlich (Younolovebunny), Samuel Grey (Sam Gray Singing) i Jens Christian Madsen (Tjaere + Fjer). Les pistes gravades es van intercanviar entre ells per correu electrònic.

Les cançons curtes, melòdiques i fràgils dels àlbums dibuixen les referències a l’època de Guided By Voices, inicis de Sparklehorse, i Daniel Johnston.

Us deixo el single que titula el disc i que disposa també de vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.