Androgynes el nuevo EP de You Are Number Six (2017)
Género: synth pop.
You Are Number Six - Androgynes


You Are Number Six
es el fantástico proyecto musical del músico y compositor francés Théo Lefebvre. Un habitual escanfandrista donde por aquí mostramos su Tropic Of Love, de obligada audición para amantes del synth pop.

Este verano ha vuelto a la carga con un nuevo EP. Androgynes es un mini disco que es coronado por la canción que lo titula.

Ochentera, deliciosamente ochentera. Recupera sentimientos y recuerdos a aquellos que los vivimos intensamente. No dudo que enganchará a quienes lo descubran de nuevo.


You are Number Six és el fantàstic projecte musical del músic i compositor francès Théo Lefebvre. Un habitual escanfandrista on per aquí mostrem el seu Tropic Of Love, d’obligada audició per a amants del synth pop.

Aquest estiu ha tornat a la càrrega amb un nou EP. Androgynes és una mini disc que està coronat per la cançó que el titula.

Ochentera, deliciosament ochentera. Recupera sentiments i records a aquells que els vivim intensament. No hi ha dubte que engancharà a qui ho descobreixin de nou.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

The Fresh & Onlys - Wolf Lie Down - Dancing Chair Previous post Wolf Lie Down el octavo largo de The Fresh & Onlys (2017)
Koresma - The Overlook Next post The Overlook un dulce chill de Koresma (2017)