Portada / End Game el tercer single de Johnny Kills (2017)
End Game el tercer single de Johnny Kills (2017)
Genero: alternative rock, garaje.
Johnny Kills - End Game

End Game nuevo y tercer single de Johnny Kills . La tripleta de Londres que se inspira en sonidos grunge y salpicaduras de surf rock nos presenta nueva píldora. Hace un año que presenté por aquí de su estupendo y rabioso debut.

Fieles a su aire (lo son) adolescente, muestran su ansiedad ante su temprana edad. En tiempos difusos la canción fue producida por Alex Greaves (Seeing Hands, Avalanche Party, Colour of Spring) en el estudio The Nave en Leeds, y dominado por Pete Maher.

El lanzamiento es propio a través de Johnny Killer Records. Arrancó el 8 de septiembre, y es el tercero de la saga Super Sick Summer Singles.


End Game nou i tercer single de Johnny Kills. La tripleta de Londres que s’inspira en sons grunge i esquitxades de surf rock ens presenta nova píndola.  Fa un any que vaig presentar per aquí del seu magnífic i rabiós debut.

Fidels al seu aire (ho són) adolescent, mostren la seva ansietat davant la seva primerenca edat. En temps difusos la cançó va ser produïda per Alex Greaves (Seeing Hands, Avalanche Party, Colour of Spring) en l’estudi The Nau a Leeds, i dominat per Pete Maher.

El llançament és propi a través de Johnny Killer Records. Va arrencar el 8 de setembre, i és el tercer de la saga Super Sick Summer Singles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.