Portada / Memory of a Cut Off Head la nueva pista y disco de OCS (ex Oh Sees) 2017
Memory of a Cut Off Head la nueva pista y disco de OCS (ex Oh Sees) 2017
Género: psicodelia, folk.
OCS - Memory of a Cut Off Head

Thee Oh Sees lanzaron hace unas pocas semanas su último álbum. John Dwyer, su alma mater, nos anuncia que vuelven a llamarse OCS. Retomarán la senda con un nuevo disco que se titulará Memory of a Cut Off Head. Previsto para el 17 de noviembre.

Este sorprendente cambio tiene su razón de ser al tratarse del vigésimo álbum de Dwyer.

Se trata de un proyecto musical que poco tiene que ver con Thee Oh Sees o Oh Sees. La pista de adelanto, de título homónimo, suena psicodélica igualmente, pero el genio y la visceralidad quedan lejos. Se trata de una píldora de dulce sabor, llena de sensibilidad que te hace dudar si realmente tras ese sonido se encuentra el señor Dwyer.


Thee Oh Sees van llançar fa unes poques setmanes el seu últim àlbum. John Dwyer, la seva ànima mater, ens anuncia que tornen a dir OCS. Reprendran el camí amb un nou disc que es titularà Memory of a Cut Off Head. Previst pel 17 de novembre.

Aquest sorprenent canvi té la seva raó de ser en tractar-del vintè àlbum de Dwyer.

Es tracta d’un projecte musical que poc té a veure amb Thee Oh Sees o Oh Sees. La pista d’avançament, de títol homònim, sona psicodèlica igualment, però el geni i la visceralitat queden lluny. Es tracta d’una píndola de dolç sabor, plena de sensibilitat que et fa dubtar si realment després d’aquest so es troba el senyor Dwyer.

2 thoughts on “Memory of a Cut Off Head la nueva pista y disco de OCS (ex Oh Sees) 2017

  1. Me habías confundido al incluir la etiqueta “Folk”, pero claro, estamos hablando de John Dwyer, y su capacidad de metamorfosearse es infinita.
    Thee Oh Sees son una de mis bandas fetiche de los últimos tiempo. Les tengo por ahí el último como Oh Sees, pero aquí ya me descoloco más…

    Abrazo – Jorge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.