Portada / Australasie feat. Laetitia Sadier el hipnótico single de Astrobal (2017)
Australasie feat. Laetitia Sadier el hipnótico single de Astrobal (2017)
Género: chamber pop, electronic.
Astrobal - Australasie feat. Laetitia Sadier

El productor electrónico francés Astrobal ha anunciado su próximo EP Memories of Stars a través del sello alemán Karaoke Kalk. Combina sonidos psicodélicos con pop paciente. Nos avanza la pista principal Australasie feat. Laetitia Sadier.

Se trata de un extraño y magnético proyecto en solitario de Emmanuel (Emma) Mario. Una sinuosa y vintage propuesta que irrumpió en la escena de su Francia natal a través de colaboraciones y trabajo de producción con algunos de los artistas más innovadores del país. Esto explica que la cantante de Stereolab aparezca en Australasie.

Mario ha producido varios álbumes de Laetitia Sadier The Trip (2010) y Something Shines (2014)


El productor electrònic francès Astrobal ha anunciat el seu proper EP Memories of Stars a través del segell alemany Karaoke Kalk. Combina sons psicodèlics amb pop pacient. Ens avança la pista principal Australasie feat. Laetitia Sadier.

Es tracta d’un estrany i magnètic projecte en solitari d’Emmanuel (Emma) Mario. Una sinuosa i vintage proposta que va irrompre en l’escena de la seva França natal a través de col·laboracions i treball de producció amb alguns dels artistes més innovadors del país. Això explica que la cantant de Stereolab aparegui en Australasie.

Mario ha produït diversos àlbums de Laetitia Sadier The Trip (2010) i Something Shines (2014)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.