Portada / Clear Customs el segundo LP de Galkin (2017)
Clear Customs el segundo LP de Galkin (2017)
Género: alternative rock, psychedelic rock.
Galkin - Clear Customs

Después de haber producido y tocado en Gitar, una banda de psicodélica de Toronto, Mikhail Galkin, debutó con Chagrin Seasons.
Ahora llega la reválida con nuevo larga duración, Clear Customs. Por aquí.

Un disco que lleva un sonido más pesado. El registro se basa en el sentimiento subyacente de paranoia sobre la sociedad dividida y polarizada. Una sociedad, que al mismo tiempo está más globalizada y vigilada que nunca.

La canción principal, la canción de hoy, trata sobre una alienación filtrada que parece ser más omnipresente en el clima cultural y político actual. Escrito durante el acalorado discurso sobre la crisis de refugiados en Europa. Tratando de descubrir qué es pertenecer y ser el hogar. “Soy del Este o del Oeste, depende del punto de vista, supongo

Influencias musicales: Damien Jurado, Cass McCombs, Kyuss y Sabbath.


Després d’haver produït i tocat en Gitar, una banda de psicodèlica de Toronto, Mikhail Galkin, va debutar amb Chagrin Seasons.
Ara arriba la revàlida amb nou llarga durada, Clear Customss. Per aquí.

Un disc que porta un so més pesat. El registre es basa en el rerefons de paranoia sobre la societat dividida i polaritzada. Una societat, que al mateix temps està més globalitzada i vigilada que mai.

La cançó principal, la cançó d’avui, tracta sobre una alienació filtrada que sembla ser més omnipresent en el clima cultural i polític actual. Escrit durant l’acalorat discurs sobre la crisi de refugiats a Europa. Tractant de descobrir què és pertànyer i ser la llar. “Sóc de l’Est o de l’Oest, depèn del punt de vista, suposo”

Influències musicals: Damien Jurado, Cass McCombs, Kyuss i Sabbath.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.