Portada / Avalon de David Harks es mucho más de lo que podrías imaginar (2017)
Avalon de David Harks es mucho más de lo que podrías imaginar (2017)
Género: electronic, pop.
David Harks - Avalon

Avalon vino a mí en un sueño: durante un minuto me sentí como una esponja en el espacio envuelta en calor. Me incliné fuera de la nave espacial y vi que todo se precipitaba hacia mí en la tierra … Materialismo, posesión, una rueda imparable y agotador … Quería contrarrestar este sueño y regresar, salir de nuevo y dejar todo atrás … Y regresar a mi hogar espiritual.”. David Harks.

Avalon es el nuevo single del artista británico instalado en Berlín, David Harks. Fue grabado con Pete Cattermoul, bajista de la banda de indie pop Teleman (Moshi Moshi). Lanzado en el nuevo sello francés Splinter. Un himno psicodélico de enfoque suave y cálido, el radiante coro de bajo, sintetizador y piano de Avalon te envuelve en un suave abrazo mientras las sublimes voces de David nos sacan de esta esfera mundana e irresistiblemente hacia un lugar mejor.

Es una deliciosa canción, lírica exquisita, elegante. Irresistible aunque tengas la piel de esparto y los sensores oxidados.

Como artista solista, por aquí también lo conocemos con su banda Safetalk.


Avalon va venir a mi en un somni: durant un minut em vaig sentir com una esponja en l’espai embolicada en calor. Em vaig inclinar fora de la nau espacial i vaig veure que tot es precipitava cap a mi a la terra … Materialisme, possessió , una roda imparable i esgotador … Volia contrarestar aquest somni i tornar, sortir de nou i deixar tot enrere … i tornar a la meva llar espiritual. “. David Harks.

Avalon és el nou single de l’artista britànic instal·lat a Berlín, David Harks. Va ser gravat amb Pete Cattermoul, baixista de la banda d’indie pop Teleman (Moshi Moshi). Llançat en el nou segell francès Splinter. Un himne psicodèlic d’enfocament suau i càlid, el radiant cor de baix, sintetitzador i piano d’Avalon t’envolta en una suau abraçada mentre les sublims veus de David ens treuen d’aquesta esfera mundana i irresistiblement cap a un lloc millor.

És una deliciosa cançó, lírica exquisida, elegant. Irresistible encara que tinguis la pell d’espart i els sensors oxidats.

Com a artista solista, per aquí també el coneixem amb la seva banda Safetalk.

1 thought on “Avalon de David Harks es mucho más de lo que podrías imaginar (2017)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.