Portada / The Void Repeats el nuevo largo de Document (2017)
The Void Repeats el nuevo largo de Document (2017)
Género: post punk.
Document - Hustle - The Void Repeats

El pasado mes de octubre os presenté por aquí Habit, el single de los israelianos Document.

Pues tenemos nuevo single, Hustle. Igualmente enérgica, me recuerdan a Interpol, exploran la desconexión y la adicción digital. El individuo que lidia con la burocracia, la corrupción y el vacío repetitivo de la vida moderna. De ahí que oscile entre los momentos de ansiedad e indignación ante los momentos de esperanza y éxtasis.

Una nueva canción que vendrá incluida en su álbum debut que se titulará The Void Repeats, y que circulará a partir del 1 de diciembre. Si te gusta el punk artístico de de los ochenta, no dudes en explorar esta banda.

El álbum fue grabado en The Junk en Tel Aviv y mezclado por Bill Skibbe de Key Club Recording (The Black Keys, Protomartyr, Blonde Redhead y The Kills entre otros)


El passat mes d’octubre us vaig presentar per aquí Habit, el single dels israelians Document.

Doncs tenim nou single, Hustle. Igualment enèrgica, em recorden Interpol, exploren la desconnexió i l’addicció digital. L’individu que brega amb la burocràcia, la corrupció i el buit repetitiu de la vida moderna. D’aquí que oscil·li entre els moments d’ansietat i indignació davant els moments d’esperança i èxtasi.

Una nova cançó que vindrá inclosa en el seu àlbum debut que es titulará The Void Repeats, i que circularà des de l’1 de desembre. Si t’agrada el punk artístic de dels vuitanta, no dubtis a explorar aquesta banda.

L’àlbum va ser gravat a The Junk a Tel Aviv i barrejat per Bill Skibbe de Key Club Recording (The Black Keys, Protomartyr, Blonde Redhead The Kills entre otros) entre d’altres)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.