Portada / First Week of Winter de Watch Clark recupera el synth industrial de los noventa (2017)
First Week of Winter de Watch Clark recupera el synth industrial de los noventa (2017)
Género: synth, industrial.
Watch Clark - First Week of Winter - Missed Opportunities - Ice Cream, Biscuits and Waffles

Watch Clark es un dúo de synth-pop con sede en Seattle. El 31 de octubre lanzó su segundo LP titulado First Week of Winter.

Fundados el año 2012 por el músico Paul Furio, destilan electrónica con elementos de mediados de los 90’s industrial y el synthpop surgido de la escena indie goth / industrial de Seattle de principios de los 2000’s.

Tras noches en el estudio frente a teclados digitales, sintetizadores analógicos y beatboxes retro le llevaron al lanzamiento de este larga duración.

Con 10 pistas, se trata de un álbum que está inteligentemente estratificado. Sintetizadores modulares pronunciados y una estética melódica pesada entre la luz y la oscuridad. Un caleidoscopio synth pop que suena muy vintage pero fresco. Es inevitable el recuerdo con Depeche Mode, junto con Nine Inch Nails y Duran Duran. Sí, habéis leído bien.

Dejo un par. Podrían ser más. Missed Opportunities y Ice Cream, Biscuits, and Waffles

[bandcamp]


Watch Clark és un duo de synth-pop amb seu a Seattle. El 31 d’octubre va llançar el seu segon LP titulat First Week of Winter.

Fundats l’any 2012 pel músic Paul Furio, destil·len electrònica amb elements de mitjans dels 90 ‘s industrial i el synthpop sorgit de l’escena indie goth / industrial de Seattle de principis dels 2000 s.

Després nits en l’estudi davant de teclats digitals, sintetitzadors analògics i beatboxes retro el van portar al llançament d’aquest llarga durada.

Amb 10 pistes, es tracta d’un àlbum que està intel·ligentment estratificat. Sintetitzadors modulars pronunciats i una estètica melòdica pesada entre la llum i la foscor. Un calidoscopi synth pop que sona molt vintage però fresc. És inevitable el record amb Depeche Mode, juntament amb Nine Inch Nails i Duran Duran. Sí, heu llegit bé.

Deixo un parell. Podrien ser més. Missed Opportunities i Ice Cream, Biscuits, and Waffles

[bandcamp]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.