Portada / Adorarás All My Friends de Lens Mozer (2017)
Adorarás All My Friends de Lens Mozer (2017)
Género: alternative rock.
Lens Mozer -All My Friends

Si buscas por Internet Lens Mozer encontrarás lentes para cámaras Polaroid. Pero también encontrarás reseñas de una canción titulada All My Friends. Un título que provoca salivera a la parroquia indie y que es protagonizada por un hombre / banda bautizada como las lentes.

Una pequeña gran joya. Guitarras que se encaraman, voces lejanas, orbes salidos de esas lentes que dibujan imperfecciones ópticas y sueños madchesterianos. Has de dejarla fluir para recoger su inmensidad.

Suena y resuena, la mente se evade y encuentra eco en la cima. De la montaña hasta el mar, porque el acento lo aproxima a la playa. Las guitarras son cálidas y la línea de bajo te engancha desde el primer momento.

All my Friends: y es que en el fondo, envejecer no está nada mal si estás bien acompañado.

A finales de año sacará su primer EP.


Si busques per Internet Lens Mozer trobaràs lents per a càmeres Polaroid. Però també trobaràs ressenyes d’una cançó titulada All My Friends. Un títol que provoca salivera a la parròquia indie i que és protagonitzada per un home / banda batejada com les lents.

Una petita gran joia. Guitarres que s’enfilen, veus llunyanes, orbes sortits d’aquestes lents que dibuixen imperfeccions òptiques i somnis madchesterians. Has de deixar-la fluir per recollir la seva immensitat.

Sona i ressona, la ment s’evadeix i troba ressò en el cim. De la muntanya fins al mar, perquè l’accent l’aproxima a la platja. Les guitarres són càlides i la línia de baix t’enganxa des del primer moment.

All my Friends: i és que en el fons, envellir no està gens malament si estàs ben acompanyat.

A finals d’any traurà el seu primer EP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.