Portada / Paladares delicados: Mind On Fire de Aisha Badru (Radical Face Mix) (2017)
Paladares delicados: Mind On Fire de Aisha Badru (Radical Face Mix) (2017)
Género: folkronica.
Aisha Badru - Mind on Fire - Radical Face - Mix

Aisha Badru se estrena con su primer single titulado Mind On Fire. Una canción que reflexiona sobre el amor.

Trata sobre el espíritu revolucionario que habita en todos nosotros. Un sentimiento que a menudo se ve asfixiado por las obligaciones mundanas y las limitaciones impuestas por la sociedad. Esas limitaciones hacen que mantengas la cabeza baja y la atención centrada en los pequeños detalles de nuestras vidas, que a su vez nos impide corregir los defectos que existen en el estado actual del mundo y nos impide ser verdaderamente libres.

Pues bien, ese estreno tiene un fantástico acompañante. Nuestro querido Ben Cooper (Radical Face) colabora en este estreno, dándole oxígeno y remix a esta bonita y folktronica canción.

Paladares delicados sabrán saborear este dulce de leche.


Aixa Badru s’estrena amb el seu primer single titulat Mind On Fire. Una cançó que reflexiona sobre l’amor.

Tracta sobre l’esperit revolucionari que habita en tots nosaltres. Un sentiment que sovint es veu asfixiat per les obligacions mundanes i les limitacions imposades per la societat. Aquestes limitacions fan que mantinguis el cap baix i l’atenció centrada en els petits detalls de les nostres vides, que al seu torn ens impedeix corregir els defectes que hi ha a l’estat actual del món i ens impedeix ser veritablement lliures.

Doncs bé, aquesta estrena té un fantàstic acompanyant. El nostre estimat Ben Cooper (Radical Face) col·labora en aquesta estrena, donant-li oxigen i remix en aquesta bonica i folktrònica cançó.

Paladars delicats sabran assaborir aquest dolç de llet.

Alert: @Man_o_Lito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.