Portada / Granchite Yumtruso PT 2 el nuevo EP de Massimo Ruberti (2018)
Granchite Yumtruso PT 2 el nuevo EP de Massimo Ruberti (2018)
Género: electrónica.

Granchite Yumtruso PT 2 es el nuevo EP digital de Massimo Ruberti. No sabíamos nada de él desde el año 2015 donde por aquí descubrimos Armstromg.

El artista de Livorno (Italia) se define a sí mismo como un “Trafficker de sonidos e imágenes”. El álbum es la segunda parte del EP Granchite Yumtruso PT. 1, lanzado por también por Nostress Netlabel.

Cierra un ciclo de sonidos que se estratifican gradualmente con atmósferas exóticas y coloreadas. Ecos distantes descansan en largas alfombras con un sabor antiguo.

He reconocer que su sonido puede parecer lejano y vintage. Se intuyen influencias de ancestros como Jean Michel Jarre y esto me provoca un familiar magnetismo. Establece paralelismos con una modernidad caduca y extraña. Suena robótico, espacial y paciente.

Un artista atemporal que bien podría dotar de banda sonora a películas de ciencia ficción de hace décadas.

Un mini disco íntegro que precisa de tiempo y atención para apreciar las virtudes del artista.


Granchite Yumtruso PT 2 és el nou EP digital de Massimo Ruberti. No sabíem res d’ell des de l’any 2015 on per aquí vam descobrir Armstromg.

L’artista de Livorno (Itàlia) es defineix a si mateix com un “Trafficker de sons i imatges”. L’àlbum és la segona part de l’EP Granchite Yumtruso PT. 1, llançat per també per Nostress Netlabel.

Tanca un cicle de sons que s’estratifiquen gradualment amb atmosferes exòtiques i acolorides. Ecos distants descansen en llargues catifes amb un gust antic.

He de reconèixer que el seu so pot semblar llunyà i vintage. S’intueixen influències d’ancestres com Jean Michel Jarre i això em provoca un familiar magnetisme. Estableix paral·lelismes amb una modernitat caduca i estranya. Sona robòtic, espacial i pacient.

Un artista atemporal que bé podria dotar de banda sonora a pel·lícules de ciència ficció de fa dècades.

Un mini disc íntegre que necessita de temps i atenció per apreciar les virtuts de l’artista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.