Portada / Retuércete con The Party’s Over (Goodbye Yellow Brick Road) de Okay Champ (2018)
Retuércete con The Party’s Over (Goodbye Yellow Brick Road) de Okay Champ (2018)
@OkayChamp Género: alternative rock.

Okay Champ es un quinteto de Newcastle que debuta con el sencillo The Party’s Over (Goodbye Yellow Brick Road). Una canción de visceral post-punk, oscura con unas cuerdas que se retuercen y recuerdan a elevados ancestros como Sonic Youth.

Banda con orígenes de charlas entre el vocalista John Edgar y el guitarrista David Turnbull. Una vez que la pareja tenía instalados sus colegas Mark Brown (bajo) y James King (batería) y Stuart Walkinshaw (electrónica / sintetizadores), el euipo comenzó en serio. Esto es, destilando lentamente su amalgama catártica de paranoia post-punk y pop inflexionado e irreverente.

The Party’s Over (Adiós Yellow Brick Road) es básicamente una historia gigante sobre la mortalidad y el Brexit. Sentando las bases para pistas adicionales construidas con sonidos paranoicos y discordantes acompañados de letras lúgubres y tristes, The Party’s Over … es una invitación saturnina y energizante al mundo borroso y la escala de grises de Okay Champ.

Fue producido por la banda y Will Thornycroft. Se estrenó a través de la nueva huella de la banda, Treetrunk Records, el 10 de mayo.


Okay Champ és un quintet de Newcastle que debuta amb el senzill The Party ‘s Over (Goodbye Yellow Brick Road). Una cançó d’visceral post-punk, fosca amb unes cordes que es retorcen i recorden a elevats ancestres com Sonic Youth.

Banda amb orígens de xerrades entre el vocalista John Edgar i el guitarrista David Turnbull. Una vegada que la parella tenia instal·lats els seus col·legues Mark Brown (baix) i James King (bateria) i Stuart Walkinshaw (electrònica / sintetitzadors), l’equip va començar de debò. És a dir, destil·lant lentament la seva amalgama catàrtica de paranoia post-punk i pop inflexionat i irreverent.

The Party ‘s Over (Adéu Yellow Brick Road) és bàsicament una història gegant sobre la mortalitat i el Brexit. Establint les bases per a pistes addicionals construïdes amb sons paranoics i discordants acompanyats de lletres lúgubres i tristes, The Party ‘s Over … és una invitació saturnina i energitzant al món borrós i l’escala de grisos de Okay Camp.

Va ser produït per la banda i Will Thornycroft. Es va estrenar a través de la nova empremta de la banda, Treetrunk Records, el 10 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.