23 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Directe a les pistes de ball aquest Guillotine de Mansionair & NoMBe (2020)

Directe a les pistes de ball aquest Guillotine de Mansionair & NoMBe (2020)

 

Gènere: #electronic #indiepop #songoftheday

Mansionair and NoMBe - Guillotine

Arriben per aquesta casa singles que ens van passar per alt l’any passat. Per avui tenim una fusió, la unió de forces que han fet el trio de Sydney Mansionair amb l’alemany NoMBe. Una simbiosi que ha donat com a resultat el single titulat Guillotine. Una fotografia del fatídic 2020.

Lluny d’una visió dolorosa, ens ensenyen des del vídeo creat per a l’ocasió, una visió de la inquietud i les pors. Tot plegat adornat en una sessió ballable a batzegades i lírica en format de monòleg delirant.   

Segons Noah McBeth, també conegut com NoMBe, “Guillotine es tracta de sentir-se aclaparat amb tot … una mena de “sento que el meu cap està a punt d’explotar, així que també podria tallar-lo” … ha estat un any tan boig a sobre de les pressions de llançar música que Mansionair i jo vam canalitzar tot això en aquesta pista”