@b3science  Género: #psicodelia #alternativerock #songoftheday

Nancy - 7 Foot Tall Post-Suicidal Feel Good Blues

El músic britànic de psych rock Nancy ens porta un nou àlbum titulat “7 Foot Tall Post-Suicidal Feel Good Blues”. Una oda sonora fonamentada en la seva exploració de la salut mental.

En la línia d’anteriors treballs, Nancy ens presenta un disc ambigu, estrany i flipat.

Nancy, coneguda també com a Jamie Hall, cantant i guitarrista del trio de pop-noise de Brighton Tigercub, ens transmet la dificultat que va tenir, creixent assetjada en habitatges públics. Amb set metres d’alçada, amb predilecció per vestir-se amb roba de dona. Nancy no hi cabia enlloc. “Solia pensar en el suïcidi cada setmana”, canta, però ja no. Ara, és “el rei d’aquesta ciutat”, celebrant la seva supervivència amb aquest gran nou disc.

Uns audaços singles protagonistes, incloent el somniador i fascinant Pleasure Pen i la seva cançó de títol tripleta i infusió de psicologia, descobrim la seva veritable identitat i sentint-se orgullós de la persona en què s’ha convertit, demostrant la seva marca de psicodèlia deformada.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

LNZNDRF - Brace Yourself Previous post LNZNDRF estrenen l’any amb la pista Brace Yourself (2021)
Billy Nomates - Heels - Emergency Telephone Next post Heels és el nou senzill de Billy Nomates (2021)