28 June, 2022
 

@mogwaiband @rockactionrecs Gènere: #postrock #shoegaze #songoftheday

Mogwai - As The Love Continues - Ritchie Sacramento

L’agrupació escocesa de post-rock Mogwai ens va avançar fa uns dies el single somiador Dry Fantasy i recentment que estrena nou single titulat Ritchie Sagramento. Ambdós avançaments formaran part del seu pròxim àlbum d’estudi que es titularà «As The Love Continues», que està previst surti el 19 de febrer via Rock Action Records.

Ens trobem amb una peça de quatre minuts que semblen curts, atenent els intensos i llargs instrumentals que ens tenen acostumats. Ritchie Sagramento és una boirosa i melòdica proposta pop amb un bonic farciment shoegaze.

Tenim a prop un dels discs més esperats per la comunitat indie.

Alerta: @Man_o_lito

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.